Home > Informatie > Garantie

Garantie

Kwaliteit staat bij ons voorop daarom bieden wij op onze horren maar liefst 2 jaar garantie. De garantie omvat: 2 jaar garantie op materiaal en/of constructiefouten. De garantie is inclusief het gaaspakket. Het gaas kan door horren-discount.com vervangen worden.

Uitgezonderd op de garantie zijn:

 • Meetfouten;
 • Verkeerde kleurkeuze door de klant;
 • Het niet (volledig) kunnen sluiten van de raamboom.
 • Het af- en/of bijstellen van het product (met elektrische bediening). Hiervoor kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

De garantie vervalt voor gebreken die het gevolg zijn van:

 • Normale slijtage;
 • Vormverandering door extreem vochtige ruimtes;
 • (Lichte) verkleuring;
 • Onoordeelkundig gebruik;
 • Niet of onjuist uitgevoerd onderhoud;
 • Vlekken welke voortkomen uit schrobben, condenswater, reinigingsmiddelen of insecten;
 • Wijzigingen uitgevoerd door opdrachtgever of derden;
 • Bij zelfmontage vervalt de garantie op montage- en aansluitfouten;
 • Indien de klacht of storing te wijten is aan invloed van buitenaf en welke niet terug te leiden is naar kwaliteit van het product. Hieronder verstaan wij, schade ontstaan door b.v. storm, zuigwind, hagel, braak, inbraak, vandalisme etc.

Raam sluiten

Afhankelijk van uw raamleverancier kan het voorkomen dat er te weinig speling zit in uw draaideel en kozijn. Het gevolg kan hierbij zijn dat de raamboom niet compleet gesloten kan worden als een inzethor geplaatst is.

Helaas is hier niets aan te doen en dient u de inzethor te verwijderen wanneer u het raam compleet wilt sluiten. Het niet kunnen sluiten van een raamboom valt buiten de garantie.

Garantie bij zelfmontage

Heeft u de horren zelf gemonteerd? Dan heeft u bij ons gewoon garantie. Wij kunnen u nieuwe onderdelen toesturen zodat u deze zelf kunt vervangen. Het defecte onderdeel hebben we dan retour nodig, voor het afhandelen van de garantie.

Is het voor u niet mogelijk om het defect zelf te vervangen? Wij kunnen het product ophalen en het defect laten repareren bij onze fabrikant. Na reparatie bezorgen wij het product bij u retour. Heeft u de producten bij ons afgehaald dan brengen wij kosten voor het ophalen en retour bezorgen in rekening. Wanneer wij de producten bij u bezorgd hebben dan komen wij deze kosteloos ophalen en retour bezorgen.

Tot slot kunt u er ook voor kiezen, om één van onze montagebedrijven het defect bij u op locatie te laten repareren. Er zullen echter wel kosten in rekening gebracht worden.

Garantie bij montage

Zijn de horren door één van onze montagebedrijven gemonteerd dan wordt de garantie (mits mogelijk) op locatie gerepareerd.

De eerste 2 jaar zit binnen de garantie (ook het arbeidsloon en de voorrijkosten) na 2 jaar worden de arbeidskosten en voorrijkosten in rekening gebracht. Eventuele kosten voor steigers, hoog-schaarwerkers of andere speciale klimwerktuigen worden altijd in rekening gebracht (ook tijdens de garantieperiode)

Garantie bij foutieve afmetingen

Heeft u zelf uw inzethorren van het merk 'JVS' opgemeten, maar past deze helaas niet op zijn plek? Dan kunt u tegen gereduceerd tarief een nieuw product bestellen met de juiste maat.

Heeft u zelf het product gemonteerd?

 1. Stel een nieuw product samen met de juiste afmetingen.
 2. Selecteer hierbij exacte dezelfde eigenschappen en dezelfde services.
 3. Vermeldt bij de opmerkingen van uw bestelling:
  1. Het bestelnummer van het product met de verkeerde maat.
  2. De afmetingen van het product met de verkeerde maat.
 4. Plaats uw bestelling.
 5. Meldt uw foutieve product bij ons aan via e-mail.
 6. Na instructies van onze medewerker stuurt of brengt u het product aan ons retour, volgens onderstaande voorwaarden.
  Opmerking: Indien u gekozen heeft voor bezorgen zullen wij de producten omruilen.
 7. Bij ontvangst en na positieve controle zullen wij 25% van de prijs van het verkeerde product, in mindering brengen op de factuur van het nieuwe bestelde product.

Heeft u gekozen voor montage door één van onze monteurs?

 1. Het product met de verkeerde afmetingen wordt op het moment van monteren mee teruggenomen of hiervoor wordt met u een afspraak gemaakt.
 2. De monteur zal het product omruilen door een nieuw product met de juiste afmetingen.
 3. Bij ontvangst van het product met de foutieve afmetingen en na positieve controle zullen wij 25% van de prijs van het verkeerde product, in mindering brengen op de factuur van het nieuwe bestelde product.

Voorwaarden voor reductie van de kosten

 • Een reductie van de kosten geldt alléén voor inzethorren met het merk 'JVS'.
 • Meldt uw foutieve product bij ons aan via e-mail en stuur of breng deze pas retour na instructies van onze medewerker.
 • Het product dient compleet geretourneerd te worden inclusief alle toebehoren;
 • Het product is onbeschadigd, ongebruikt en in nieuwstaat;
 • De bestelling van het nieuwe product bevat dezelfde configuratie en services als de originele bestelling.
 • Bij retourneren van het product is een duidelijke referentie aangegeven in de vorm van het oude bestelnummer inclusief de foutieve afmetingen;
 • Bij omruilen door onze bezorgservice dient het product gedemonteerd te zijn en is tevens voorzien van verpakkingsmateriaal ter bescherming tijdens transport.
 • De 25% korting geldt op het factuur van het nieuwe bestelde product en wordt berekent o.b.v. de prijs van het verkeerde product.

LET OP: De reductie van 25% is alleen geldig na het aanmelden via de email aan onze klantenservice tevens dient u bij uw nieuwe bestelling te vermelden dat u gebruik wenst te maken van de reductie in combinatie met het oude bestelnummer. 

Indien de reductie niet is aangemeld en/of het is niet vermeld bij de nieuwe bestelling dan heeft u geen recht op de reductie van de kosten!!!

Onderhoud & schoonmaken

 • Frame regelmatig aan de buitenkant schoonmaken met water; (geen agressieve of schuur middelen);
 • Het gaas is te reinigen met water.

Contact opnemen

Neem bij twijfel en/of vragen gerust contact met ons op.

Op zoek naar horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.horren-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden