Home > Horren Blog

Horren Blog

Met het warme weer in de zomer is er een grote kans dat we weer last gaan krijgen van irritante insecten. Wilt u dan toch de deuren en ramen open kunnen zetten om het wat te verkoelen binnen? Dan zijn de horren een perfecte oplossing voor uw woning. Bij horren-discount koopt u de goedkoopste horren en hun bijbehoren.

Horren: Houd insecten buiten en geniet van een insectenvrije woning!

Met de komst van de zomer brengen we graag meer tijd door in onze tuinen en genieten we van de zon in onze tuin. Helaas brengt dit seizoen ook ongewenste gasten met zich mee: insecten! Gelukkig is er een eenvoudige en effectieve oplossing om ze buiten te houden, namelijk horren.

Horren: De verlosser tegen hooikoorts

Het is weer die tijd van het jaar - het pollenseizoen. Velen zullen niks opmerken van dit seizoen en weten misschien niet eens dat het pollenseizoen is begonnen. Maar zo’n 20% van de Nederlanders heeft hier wel last van. De kleinste hoeveelheid pollen die...

Op zoek naar horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.horren-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden