Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Horren-discount.com en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

13-09-2020
Van Oorschot (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
We zijn er super blij mee alleen klein min puntje hij rolt heel zwaar op

13-09-2020
Andre (Dinteloord)
Prijs:
Kwaliteit:

Fijn bedrijf
Telefonisch goed te woord gestaan met mijn vragen.
Goede kwaliteit en prijsverhouding.

13-09-2020
Andre (Dinteloord)
Prijs:
Kwaliteit:

Fijn bedrijf
Telefonisch goed te woord gestaan met mijn vragen.
Goede kwaliteit en prijsverhouding.

13-09-2020
Diana (De Meern)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie jalouzieën voor een leuke prijs
We hebben in 2 partijen meerdere jaloezieën van 25 mm in de kleur grijs/blauw besteld. Mooie kleur en redelijk makkelijk te monteren.
We zijn echt tevreden over alles, maar met name over de 2e levering zeer te spreken.
Ik bedacht, nadat ik besteld had, dat ik nog een set jaloezieën wilde hebben. Na gemaild te hebben kon ik deze gewoon bestellen. De extra verzendkosten werden netjes van het totaalbedrag afgetrokken en ze werden gelijktijdig afgeleverd.
Echt een aanrader om hier te bestellen!

12-09-2020
Nico Glasbergen (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Fantastisch
Volgens afspraak gemonteerd ziet er prachtig familie en vrienden vinden het prachtig.

12-09-2020
Anne (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden met ons Elektrische zonnescherm! Duidelijke communicatie, snel respons bij vragen, vriendelijke monteur.

12-09-2020
Anne (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden met ons Elektrische zonnescherm! Duidelijke communicatie, snel respons bij vragen, vriendelijke monteur.

12-09-2020
Bekker (Kortenhoef)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goede service
Netjes en goed

12-09-2020
Pieter (Doorwerth)
Prijs:
Kwaliteit:

Fly on me, fly on hor
Onze bestaande hor was aan vervanging toe. Voor eenzelfde exemplaar kwamen we uit bij JVS Zonwering. Snelle levering en een prima prijs!

11-09-2020
Charles Haije (Soest)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering binnen
Aluminium jaloezieen 25mm. besteld kleur 2066 volgens mij geleverd 2064 kleur die er nu hangt is bleekgroen besteld witgroen. mail gestuurd met foto,antwoord er is maar een klein kleurverschil tussen deze kleuren, dus vraag een kleurstaal aan. Waarom heb ik dan een foto mee moeten sturen.

Op zoek naar horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.horren-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden