+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3655 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Horren-discount.com en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 288 - 289 - 290 - 291 - 292 - 293 - 294 - 295 - 296 ... 366 - Volgende
(beoordeling 2911 t/m 2920 van 3655 beoordelingen)
30-06-2017
Schoonewille (Delft)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend en snel
Uitstekend en snel

30-06-2017
De bie (Ammerstol)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Prima voor die prijs. Goed verpakt
we zijn tevreden

30-06-2017
Wendy (Clinge)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Bestelling via de webside geplaatst, overzichtelijk en duidelijk hoe je dit stap voor stap kunt doen alsook hoe op te meten. Mijn bestelde rolluiken opgehaald en zelf geplaatst. Netjes verpakt,de prijs/kwaliteit zeergoed. Wij hadden nog een vraag gesteld via mail en vonden de communicatie zeer vlot en professioneel.

We hebben nog rolluiken nodig en gaan deze weer hier bestellen!

30-06-2017
Nuyens (Zierikzee)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden.
Wij zijn erg tevreden met ons rolluik.
Het enige wat ik jammer vind is het rolluik van achteren heeft geen automatische stopknop. En van voren wel.

Geachte Heer,

Bedakt voor uw review, graag horen we wat u bedoeld met automatische stopknop zodat we kunnen kijken of we deze aan de achterzijde ook kunnen creeren.

Met vriendelijke groet,

JVS zonwering

30-06-2017
J Baltes (Alphen aan den Rijn)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Goed zelf te plaatsen.

30-06-2017
Mike (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Netjes
Prima volgens afspraak in overzichtelijke tijd geleverd. Inzethorren passen perfect en ook een nette kwaliteit. Dikke plus voor een vaste prijs op de site, en niet zoals bij andere sites dat de prijs per aangepaste cm fors omhoog gaat.

30-06-2017
Jeroen Kramer (Heiloo)
Prijs:
Kwaliteit:

Plaatsing zonnescherm
Mooi zonnescherm en netjes geplaatst. De levering en montage liet echter (te) lang op zich wachten

30-06-2017
Dorus (Zevenaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Al jaren een betrouwbaar adres voor rolluiken voor de doehetzelver goede kwaliteit en prijsverhouding

30-06-2017
Filip Parmentier (Roeselare)
Prijs:
Kwaliteit:

Super service
Goede kwaliteit en goed verpakt. Op het afgesproken tijdstip geleverd. Super!!!

30-06-2017
R.Steenvoorden (Uden)
Prijs:
Kwaliteit:

Teverden
Monteur naar tevredenheid probleem verholpen. zeer teverden over soort en kwaliteit sunscreens

Vorige - 1 ... 288 - 289 - 290 - 291 - 292 - 293 - 294 - 295 - 296 ... 366 - Volgende
(beoordeling 2911 t/m 2920 van 3655 beoordelingen)
Op zoek naar horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.horren-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden