Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Horren-discount.com en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

21-10-2021
Baumler (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Al diverse rolluiken besteld prijs en kwaliteit is goed.
Ook erg behulpzaam bij zelf plaatsing via telefoon super geholpen.

21-10-2021
Marcel Lamerichs (Weert)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Netjes en snel geleverd conform afspraak.

20-10-2021
Frederic Hoeben (Vlissingen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede producten voor een nette prijs
Producten worden altijd netjes geleverd keurig verpakt.
Prijskwaliteit is dan ook zeker goed.

19-10-2021
Rob V (Noordwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rhodos knikarmscherm
Breed 4.92 uitval 2.50 kleur 9010 elektrisch met wandschakelaar.
Bestellen ging heel makkelijk via de website. Wel alles 3x gecontroleerd op juistheid.
Na 10 weken werd het scherm geleverd, keurig verpakt.
De maatvoering klopt, de kleur klopt en de kwaliteit is heel goed.
De montage heb ik zelf gedaan. Dit is goed te doen maar toch mis ik wat tips.
Bijvoorbeeld: waar kan ik het beste gaten boren in de verlengde steunen. (zodat je makkelijk met gereedschap bij de bevestigingsbouten kan komen)
Het aansluiten van de schakelaar heb ik via een filmpje op de website gevonden en het afstellen van de stop-positie van het scherm moest ik op internet terug zoeken. Een korte handleiding bij het product zou handig kunnen zijn.
Ik ben heel tevreden met het scherm en zou het bedrijf zeker kunnen aanprijzen.

18-10-2021
Fons Broos (Voorburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Levertijd versus plaatsing
Door gedoe met gewijzigde bestellingen/offertes en monteurs die niet bellen, uiteindelijk goed geholpen door de monteurs die een prima oplossing hadden voor een probleem wat niet in hun werkopdracht was vermeld.

18-10-2021
Bergsma (Oisterwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Er is een goed product geleverd. Maar wat ons verbaasde was het vakmanschap van uw monteur de heer Kardol. Hij was heel precies, niet gauw tevreden, stopte pas als het echt goed was. Hij heeft een zeer service gerichte instelling en is daarnaast geduldig met onze vragen. Prachtig hoe met zijn speciale gereedschappen het werk gedaan kreeg. Naast zijn vakmanschap bleek hij ook een aimabele persoon. Een betere aanbeveling voor uw bedrijf is er niet.

Hans Bergsma

18-10-2021
Hans (Bergen op Zoom)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel netjes
Levering en plaatsing volledig volgens afspraak. Prima kwaliteit en tegen een zeer concurrerende prijs. TOP zeer tevreden.

18-10-2021
Jens (Heemstede)
Prijs:
Kwaliteit:

.
Het zijn mooie screens. Helaas zijn drie van de vier screens scheef gemonteerd waardoor de screens vanuit binnen gezien zichtbaar scheef zitten als ze niet helemaal open of dicht zijn. Hiervoor komt de montageploeg nog een keer terug.

18-10-2021
Frits Groen (Odijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Nadat het zonnescherm slechts gedeeltelijk naar beneden ging, heeft de monteur een nieuwe motor geplaatst en het scherm gesteld. Het werkt weer perfect en ik kan weer zonder problemen mijn beeldscherm zien.

17-10-2021
De Graaf (Alkmaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Afspraken worden nagekomen.

Op zoek naar horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.horren-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden