+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,1/10 (945 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Horren-discount.com en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 95 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 945 beoordelingen)
22-08-2017
Martijn Linge (Deventer)
Prijs:
Kwaliteit:

Top!
Ben erg tevreden met mijn schuifwanden

22-08-2017
Jack Eerhart ('s-Hertogenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Nadat we enkele jaren geleden bij JVS rolluiken voor de achterkant van het huis hebben gekocht.
Hebben we nu rolluiken voor de voorkant gekocht.
Deze waren ook weer snel klaar, passen perfect, en na het hangen ziet het geheel er super netjes uit.
JVS dank voor de goede service, volgende keer graag weer. Top.

22-08-2017
Davelaar (Veenendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goed

22-08-2017
Davelaar (Veenendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goed

22-08-2017
Roumimper (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Alles perfect!
Bij een eerdere bestelling van 2 rolluiken reeds zeer tevreden vandaar weer 4 stuks besteld en wederom alles perfect verlopen. Volgende bestelling ga ik zeker weer

21-08-2017
Wendy (Clinge)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Voor de tweede maal onze rolluiken besteld en zelf opgehaald en gehangen... Ook deze keer weer zeer tevreden over het verloop hiervan!

20-08-2017
Martin (Den helder)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Zeer tevreden over levering maatwerk bezorging en prijs , kortom een goede keus gemaakt

20-08-2017
Piet oomens (Rijen)
Prijs:
Kwaliteit:

Afwerking klacht is prima
Na een klacht dat een motor niet goed reageerde op de afstandsbediening, kreeg ik,hoewel het in de vakantieperiode is toch binnen enkele dagen een nieuwe motor toegestuurd.

17-08-2017
Ton brekelmans (Udenhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed tot zeergeod
De screenen hangen er perfect strak in.. onze complimenten. Afspraken goed nagekomen.Ton en Will Brekelmans Udenhout

17-08-2017
Van Hattem (Geldermalsen)
Prijs:
Kwaliteit:

Het lijkt er allemaal goe duit te zien
Het lijkt er allemaal goed uit te zien. De rolluiken en screens zijn nog niet geplaatst. Dus dat is nog even afwachten, al verwachten we na plaatsing niet anders we zijn immers ook in de showroom geweest. Bestellen op de site ging op zich makkelijk, netjes een mail voor de levering. Jammer dat er geen keus is qua datum. Chauffeur zou zich wat netter op kunnen stellen, de pin betaling verliep wat stroef waardoor de bank gebeld moest worden om mee te kijken. Wij snappen dat de chauffeur meer te doen heeft maar als je voor bijna € 7000,00 spullen mag leveren hoef je niet te gaan staan vloeken.

Geachte Heer/Mevr,

Bedankt voor uw feedback we gaan het bespreken met de bezorger dat dit niet meer voorkomt.

Met vriendelijke groet,

Team JVS

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 95 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 945 beoordelingen)
Op zoek naar horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.horren-discount.com
Email:
Copyright © 2017 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden