+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,2/10 (705 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Horren-discount.com en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 71 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 705 beoordelingen)
22-06-2017
W.j.Gaasbeek (Veenendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Goed product.
Levering op tijd en volgens afspraak.

22-06-2017
Elands (Geleen)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend!
Via de website wordt je stap voor stap begeleid naar de juiste keuze. Net als bij de hulp voor het plaatsen.
Prijs/kwaliteit is top! Nu al 3e rolluik hier besteld.

22-06-2017
Michael (Beugen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goede prijs kwaliteit verhouding

22-06-2017
H. Westerink (Veenendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs/kwaliteit
Zeer tevreden over de geleverde Screen.

21-06-2017
Rob (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Rits Screen JVS S85
Ik heb de in de winkel mij laten voorlichten over het type geleider.
De keuze is hierbij gevallen op de
HTF geleider met klemblokjes.
Daar de geleider op een stenen muur bevestigd moest worden, die niet helemaal gelijk was, heb ik afstand ringetjes achter de klemblokjes geplaatst. De klemblokjes klikte helaas niet of niet betrouwbaar vast. UIteindelijk andere montage methode toegepast.
Instructies mogen ook iets uitgebreider. Bijv; als de motor rechts zit ipv links is het geheel dan gedraaid an zijn de potmeters dan gespiegeld?
Megeleverde schroeven waren helaas iets te groot voor de geleverde klemblokjes.
Ondanks deze kanttekeningen toch zeer tevreden met het scherm.

21-06-2017
Sjaak (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Kwaliteit horren
Onlangs mijn bestelde horren binnen gekregen. Ik ben er erg tevreden over en dat voor die prijs!

21-06-2017
G.Grakist (Doorwerth)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goede service en mooi afgewerkte rol gordijnen

20-06-2017
Louis Verhoef (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden.
Het rolluik dat ik heb afgehaald was keurig verpakt en functioneert naar verwachting. Bedankt !

20-06-2017
Klussenier Gerjan Ordelman (Neede)
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Gerjan alles super snel geleverd in een woord TOP

20-06-2017
M schuiling (Ter apel)
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon perfect !!
2 rolluiken besteld . Ruim optijd geleverd , netjes verpakt geen beschadigingen .ziet er gewoon perfect uit alles klopt niets mist . We hebben hier vaker besteld (screen en inzet horren ) en jvs is absoluut aan te bevelen . Prijs kan niemand aan tippen . Ik bestel hier zeker weer !!!

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 71 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 705 beoordelingen)
Op zoek naar horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.horren-discount.com
Email:
Copyright © 2017 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden